1398/05/30 بهاری معرفی کرد: بیست‌و‌پنج رشته جدید در واحد اردبیل / سی و پنج رشته جدید برای استان اردبیل
    معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ۲۵ رشته جدید افزوده شده به رشته های موجود در این واحد دانشگاهی را معرفی كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، بهنام بهاری با تایید توافق با امور گسترش رشته های سازمان مركزی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار كرد: طبق توافق حاصل شده تعداد 25‌ رشته جدید كارشناسی پیوسته در واحد اردبیل ارایه می‌شود.

وی تصریح كرد: اصلاحیه‌های لازم در دفترچه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی انجام و ثبت نام آغاز شده و از مهر‌ماه سال جاری دانشجو در رشته های جدید نیز پذیرش خواهد شد.

بهاری ادامه داد: رشته‌های پر‌متقاضی مانند عكاسی، ارتباط تصویری، مهندسی اپتیك و لیزر، علوم و مهندسی صنایع غذایی، اقتصاد، مهندسی پلیمر، مهندسی نفت، مهندسی مواد و متالوژی، مهندسی ورزش، مطالعات خانواده و مهندسی فضای سبز در كنار رشته‌های اقتصاد كشاورزی، برنامه ریزی اجتماعی و تعاون، تاریخ و تمدن ملل اسلامی، زیست شناسی سلولی و مولكولی، علوم و مهندسی آب، فیزیك مهندسی، مترجمی زبان انگلیسی، مدیریت بیمه، مدیریت دولتی، مشاوره، معماری داخلی، مهندسی شهر سازی و مطالعات فرهنگی و هنری رشته‌های جدید كارشناسی پیوسته هستند كه از امسال در این واحد دانشگاهی ارایه می‌شود.

وی به نیازسنجی‌های انجام‌شده و وضعیت بازار كار اشاره و افزود: رشته‌های جدید ارایه شده می تواند شرایط را برای ادامه تحصيل داوطلبان در سطح استان اردبیل آسان‌تر كند و هزینه ادامه تحصیل در خارج استان را برای خانواده‌ها كاهش دهد.

بهاری از ارایه ۳۵ رشته جدید برای استان اردبیل که علاوه بر رشته های ذکر شده برای واحد اردبیل، 4 رشته جدید در واحد پارس آباد و یك رشته جدید در واحد گرمی و واحد خلخال نیز خبر داد و افزود: در مورد رشته‌هاي كارشناسی ارشد نیز تلاش می شود مجوز رشته های جدید و مرتبط اخذ و در این استان ارایه شود.