1398/05/19 دكتر رسولی؛ سیتی وان در اردبیل افتتاح می شود
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از افتتاح نمایندگی استانی سازمان بین المللی سیتی‌وان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خبر‌داد.

اسحاق رسولی در گفتگو با روابط عمومي واحد اردبیل اظهار‌كرد: نمایندگی استانی سازمان بین المللی سیتی‌وان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل فردا افتتاح و آغاز به‌كار می‌كند.

وی با اشاره به اهمیت افتتاح سیتی وان در اردبیل، توضیح داد: سیتی وان تنها سازمان صادر کننده پروانه بین المللی استاندارد محصولات ،‌خدمات و فرآیندها درحوزه کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت درجهان است.

رسولی افزود: سیتی‌وان پس از بازرسی، آزمایش و تایید، بصورت کاملا انحصاری دربیش از 22  شاخه کالا و خدمات گواهی اعطا می‌كند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح‌ كرد: مسئولیت اجتماعی استانی واحدهای اردبیل در زمینه توسعه دانش‌بنیان صنعت گردشگری، نقش‌آفرینی در بهبود نظام سلامت استان است و افتتاح نمایندگی سیتی وان در واحد اردبیل، یونی هتل و سایر طرح‌ها در راستای این مسئولیت اجتماعی انجام می‌شود.

سازمان بین‌المللی سیتی‌وان همچنین تنها دارنده برند گردشگری حلال درجهان است که درتمامی کشورهای جهان به ثبت رسیده است.