1398/03/25 معاون وزیر ورزش مطرح كرد: استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای علمی‌شدن ورزش
    معاون فرهنگی و توسعه ورزش‌های همگانی وزیر ورزش بر استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در علمی‌شدن فعالیت‌های ورزشی در استان تأكید كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، عبدالحمید احدی در بازدید از مركز سنجش سلامت و استعدادیابی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: راه‌اندازی این مركز ظرفیت بزرگی است كه به علمی‌شدن ورزش كمك‌ كرده و كارهای علمی را جایگزین فعالیت‌های سنتی می‌كند.

وی افزود: این مركز برای استعدادیابی و ارائه‌ی خدمات عمومی در ورزش كمك بزرگی برای مجموعه‌ی ورزش استان محسوب شده و بخش مردمی‌اش خیلی ارزشمند است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز از ایفای نقش مسئولیت اجتماعی این دانشگاه در حل مسائل و اجرای طرح‌های تحولی در این دانشگاه سخن گفت.

اسحاق رسولی از جمله طرح‌های تحولی اجرا شده در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را راه‌اندازی مركز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی عنوان كرد و گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری 3 میلیارد ریال و با امكانات موجود به ارزش 30 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده كه خدمات ورزشی و پزشكی به جامعه‌ی ورزشی استان ارائه می‌كند.

وی بر آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات علمی، آموزشی و خدمات ورزشی برای جامعه‌ی ورزشی استان تأكید كرد.