1398/03/21 رسولی تاكيد كرد: تبديل گروه‌های آموزشی به واحدهای استراتژيك خودگردان
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل بر تبديل گروه‌های آموزشی دانشگاه به واحدهای استراتژيك خودگردان تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبيل، اسحاق رسولی در ويژه‌برنامه بازديد مديران گروه‌های آموزشی از طرح‌های تحولی دانشگاه گفت: هدف‌گذاری و استراتژی كلان دانشگاه اين است كه هر گروه علمی و آموزشی به يك واحد استراتژيك خودگردان تبديل شود.

وی افزود: اين موضوع هم نقطه‌ی قوت برای دانشگاه محسوب می‌شود و هم می‌تواند با هم‌فكری و هم‌افزايی در جهت ارايه‌ی خدمات به جامعه و حل مسائل مؤثر واقع شود.

اين مقام مسئول گفت: ظرفيت‌ها و قابليت‌هايی در دانشگاه وجود دارد كه می‌تواند فرآيند رشد را ادامه دهد و بر‌خلاف تصور باطل مبنی بر توقف اين فرآيند رشد، بايد شرايطی را فراهم كنيم كه اين مسير ادامه داشته‌باشد و كليد رمز اين امر در مسأله‌گرايی است.

رسولی ادامه داد: مسائل و مشكلات جامعه برای دانشگاه يك فرصت است كه در برای حل تمامی مسائل اجتماعي، اقتصادي، فرهنگی و ... همت گماشته و راه‌حل ارايه كند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بيان كرد: برای تمام معاونت‌ها دو مأموريت اجرای طرح‌های تحولی و بهبود مستمر را تكليف كرده‌ايم كه نتيجه‌ی اجرای اين دو مأموريت، اهداف دانشگاه را در كاهش اتكا به شهريه برآورده می‌كند.

رسولی گفت: استراتژی اجرای برنامه‌های تحولی و بهبود مستمر اگرچه در معاونت‌ها انجام می‌شود ولی طرح‌های نو و ابتكاری هستند كه كل دانشگاه را تحت‌تأثير قرار داده و موجب تعالی آن می‌شود.

وی اضافه كرد: بايد فرآيندها را در جهت روان‌كردن امور دانشجويان، تعالی بهره‌وری و كاهش هزينه‌ها تسهيل كرده و علاوه بر اينكه بايد در حوزه‌ی آموزش به خصوص جذب دانشجو و افزايش رشته‌ها با قدرت جلو برويم، ضرورت دارد نقش‌های ديگر دانشگاه همانند فناوري، پژوهش و نوآوری را فعال‌تر كنيم.

رسولی از جمله طرح‌های تحولی اجرا شده در دانشگاه را راه‌اندازی مركز سنجش سلامت و استعداديابی ورزشی عنوان كرد و گفت: اين طرح با سرمايه‌گذاری 3 ميليارد ريال و با امكانات موجود به ارزش 30 ميليارد ريال به بهره‌برداری رسيده كه هم اعتباری برای دانشگاه محسوب می‌شود و هم خدمات ورزشی و پزشكی به جامعه‌ی ورزشی استان ارايه می‌كند كه نقش مهم ارزش‌آفرينی دارد.

وی از ديگر طرح‌های تحولی، راه‌اندازی مركز جامع تخصصی مشاوره معرفی کرد و گفت: اين طرح با مديريت گروه روانشناسی و همكاری ديگر گروه‌ها راه‌اندازی شده و اولين مركز جامع در استان محسوب می‌شود كه اساتيد برجسته در رشته‌های مختلف به ارايه مشاوره و برگزاری كارگاه‌های تخصصی و عمومی برای دانشجويان و افراد خارج از دانشگاه و دستگاه‌های اجرايی اقدام می‌كند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل با بيان اينكه 11 محصول دانش‌بنيان به مرحله‌ی توليد و تجاری‌سازی رسيده گفت: چراغ‌های روشنايیled  با بالاترين بهره‌ی نوری مستقر در مركز رشد و فناوری واحد به بازار عرضه شده و قراردادهای خوبی با برخی دستگاه‌های اجرايی منعقد و عملياتی شده است.

رسولی توليد داروهای گياهی را از ديگر محصولات تجاری‌سازی شده عنوان كرد و ادامه داد: در حال حاضر 10 محصول از اين داروها در سرای نوآوری دانشگاه توليد و به بازار ارايه می‌شود و در حال توسعه و توليد داروهای جديد از اين شركت دانش‌بنيان هستيم.

وی ادامه داد: آسفالت رنگی توليد شده در شركت دانش‌بنيان دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل با انعقاد قراردادی در جاده‌ها و تونل‌های كشور استفاده می‌شود كه از ويژگی‌های فنی و تخصصی منحصر‌به‌فرد در اين حوزه برخوردار است.

او به اجرای طرح آگرواكوتوريسم در مزرعه حسن‌باروق دانشگاه اشاره كرد و گفت: اين مزرعه‌ی تحقيقاتی چندين سال بود كه فقط هزينه برای دانشگاه در‌بر‌داشت كه با اعلان فراخوان در حال حاضر بيش از 20 نوع طرح گردشگری و دانش‌بنيان كه از ارزش‌آفرينی بالايی برخوردار است، اجرا می‌شود و هم‌اكنون بيش از 100 نفر به‌طور مستقيم و غير‌مستقيم اشتغال ايجاد كرده‌ است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی تالار، مركز آموزش‌های تخصصی زبان و درمانگاه سلامت را از ديگر طرح‌های تحولی در اين واحد دانشگاهی عنوان كرد كه به صورت مشاركتی اجرا می‌شود.