1398/03/13 محسنی تأكيد كرد: هوشياری در مقابل تحريف‌های انديشه‌ی امام خميني(ره)
    رئیس اندیشکده‌ی بسیج اساتید استان اردبیل، دانشگاهيان را به هوشياری در مقابل تحريف‌های شخصيت و انديشه‌ی امام خميني(ره) فرا‌خواند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حسین محسنی در نشستی به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی‌(ره) با موضوع تبیین شخصیت و اندیشه‌های امام در واحد اردبیل، گفت: هدف از تحریف به فراموشی سپرده‌شدن فکر و اندیشه‌ی امام و از بین رفتن مرز بین باطلان و پیروان حقیقی امام است.

وی تحریف را بهره‌برداری همسو با منافع خود تعریف کرد و افزود: افراد برای‌اینکه اهداف خود را جلو ببرند فضایی برای تخریب و مخالفت ایجاد می‌کنند و به تحریف حقایق می‌پردازند.

محسنی کار عظیم امام (ره) را مجاهدت عنوان کرد و تصریح کرد: امام خمینی ریشه‌ی سلطنت را در یک سرزمین خشکاند و یک نظام مقتدر و مردمی ایجاد کرد.

وی با بيان اينكه  اندیشه‌ی امام خمینی یک رویکرد جهانی داشت و محدود به یک نقطه و سرزمین نبود، يادآور شد: تحریف شخصیت امام خمینی (ره) موضوعی مهم است که اولین بار مقام معظم رهبری به آن اشاره کرد.

رئیس اندیشکده بسیج اساتید استان اردبیل اظهار کرد: امام خمینی، آمریکا را شیطان بزرگ نامید و در مقابل اسلام متحجر و سکولار ایستادگی کرد.

سرپرست نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری نيز از شهدای 15 خرداد 42 به عنوان فدائيان اسلام حقيقی ياد كرد.

حجت الاسلام محمد تجلايی در جمع نمازگزاران دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل در مسجد اين دانشگاه بيان كرد: شهدای 15 خرداد پوشش اسلام دروغين را كندند تا اسلام اصيل نمايان شود و در ادامه‌ی آن حضرت امام (ره) شجره‌ی طيبه‌ی انقلاب اسلامی را كه پيش از آن وعده داده شده بود به ثمر رساند.

وی افزود: قيام امام خميني(ره) در سال 57 نتيجه‌ی عاشورای حسينی است كه در سال 61 هجری برای رساندن انسان‌ها به طرف حق و مسير اصلی به وقوع پيوست.

تجلایی از ولايت به عنوان رهاننده‌ی انسان از ظلمات به طرف نور ياد كرد و گفت: اگر راه ولايت و امام راحل به انحراف كشانده‌شود انقلاب از مسير خود منحرف می‌شود.

مداحی و سينه‌زنی از ديگر برنامه‌های گراميداشت ارتحال حضرت امام (ره) و 15 خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل بود.