1398/02/23 رسولی مطرح كرد: تربیت تكنیسین دارو در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از تربیت تكنیسین دارو با همكاری انجمن داروسازان كشور در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی در نشست مشترك هیأت رئیسه دانشگاه با هیأت مدیره انجمن داروسازان شعبه‌ی استان اردبیل گفت: به منظور كسب مهارت و دریافت گواهینامه‌ی مهارتی برای اشتغال در مراكز درمانی، كارگاه نسخه‌پیچی با اهدای گواهینامه از سوی انجمن داروسازان برگزار می‌شود.

وی افزود: تربیت نیروهای متخصص در حوزه‌ی دارو، تولید دارو و فعالیت‌های دانش‌بنیان از جمله اهداف و برنامه‌هایی است كه دانشگاه آزاد اسلامی و انجمن داروسازان شعبه‌ی استان اردبیل دنبال كرده و تفاهم‌نامه‌ای در این خصوص منعقد می‌شود.

وی با تأكید بر شعار یك تخصص یك مهارت برای دانشجویان اظهار كرد: تلاش ما بر این است كه با برگزاری كارگاه‌های تخصصی برای رشته‌های مختلف و اعطای مدرك معتبر، دانشجویان ما بتوانند ضمن اخذ مدرك دانش‌آموختگی رشته‌ی مربوطه، به یك مهارت فنی نیز مسلح شده و در حین تحصیل یا بعد از دانش‌آموختگی بتوانند در بازار كار جذب شوند.

رسولی موضوع اشتغال دانشجویان و دانش‌آموختگان را مهم ارزیابی كرد و گفت: نسبت به آینده‌ی شغلی دانشجویان و دانش‌آموختگان خود بی‌تفاوت نیستیم و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های مختلف از جمله برگزاری كارگاه‌های تخصصی كسب مهارت، اجباری كردن درس اختیاری كارآفرینی برای همه‌ی دانشجویان و راه‌اندازی شركت تعاونی دانشجویان و دانش‌آموختگان را می‌توان برشمرد.

وی با تأكید بر اینكه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اشتیاق و گرایش بیشتری به كارآفرینی دارند، ادامه داد: حضور و فعالیت 4 مركز تحقیقاتی برای انجام پژوهش‌های مسألهمحور، واحدهای رشد و فناور و شركت‌های دانش‌بنیان این فرصت را برای علاقه‌مندان فراهم ساخته تا ایده‌های خود را در این دانشگاه تا مرحله تولید و تجاری‌سازی پیش ببرند.

رئیس انجمن داروسازان شعبه اردبیل نیز بر همكاری مشترك دو مجموعه برای ارتقای سطح علمی و مهارتی دست‌اندركاران دارو و افراد علاقه‌مند برای فعالیت در این حوزه تأكید كرد.

داور درخشان گفت: برای توانمندسازی داروخانه‌ها تاكنون 6 دوره‌ی نسخه‌پیچی برگزار شده و انجمن این آمادگی را دارد كه برای تربیت افراد ماهر در این زمینه، نهایت همكاری را با دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل داشته باشد.

وی با تأكید بر اعتبار مدرك‌های صادره در این دوره‌ها اظهار كرد: مدرك معتبر نسخه‌پیچی و مجوز فعالیت فقط از سوی انجمن داروسازان صادر می‌شود و مدرك‌های صادره از سوی شركت‌های مختلف اعتباری نداشته و همه آن‌ها ملزم هستند مجدد در دوره‌های مربوط به این انجمن شركت كنند تا مدرك معتبر بگیرند.

رئیس انجمن داروسازان شعبه‌ی اردبیل بیان كرد: انجمن داروسازان كشور از 80 سال قبل فعالیت خود را آغاز كرده و بالای 40 شعبه‌ی فعال در سطح كشور دارد.

دیگر عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان شعبه‌ی اردبیل نیز كارگاه نسخه‌پیچی را شامل 60 ساعت دروس نظری و 60 ساعت عملی توصیف كرد.

جلال كرامت گفت: در این دوره آشنایی با انواع گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، لوازم آرایشی و بهداشتی، شناخت انواع داروها، قوانین بیمه‌ای، كاربردهای داروها، عوارض ناخواسته‌ی دارو و برنامه‌های نرم‌افزاری داروخانه‌ها تدریس می‌شود.