1398/02/16 در نشست مشترك دانشگاه با شركت گاز عنوان شد؛ حل مسائل انرژی با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی و شركت گاز استان اردبیل
    در نشست مشترك رؤسا و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و شركت گاز استان اردبیل بر حل مسائل مربوط به حوزه انرژی با همكاری دو مجموعه تأكید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار كرد: انرژی نقش پایه‌ای در توسعه‌ی جوامع دارد و بیشتر كشورها درگیر مسائل مربوط به این حوزه هستند كه برای حل این مسائل حضور دانشگاه‌ها مهم و حیاتی است.

اسحاق رسولی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با احساس مسئولیت در قبال حل مسائل جامعه با استفاده از توانمندی‌های علمی خود اقدام به راه‌اندازی مركز تحقیقات انرژی و آب كرده است.

وی ادامه داد: ارزشمندترین گنجینه‌ی علمی با 480 نفر عضو هیأت علمی در این دانشگاه وجود دارد كه در تمامی مسائل علمی و تحقیقاتی و حل مسائل می تواند ورود پیدا كنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل انجام پژوهش‌های كاربردی، نوآوری و كارآفرینی علمی را از رویكردهای مهم این دانشگاه معرفی كرد.

مدیرعامل شركت گاز استان اردبیل نیز گفت: همكاری با دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌ی آموزش و تحقیقات موجب تخصصی شدن این دو حوزه خواهد بود.

فیروز خدایی افزود: شركت گاز استان اردبیل در طول سالیان گذشته اقدامات ارزشمندی در حوزه‌ی پژوهش و آموزش انجام داده و در رویكرد جدید، ارتقای سطح مهارت‌ها و تحقیقات را مد نظر دارد.

وی به بهینه‌سازی سوخت هیتر اشاره كرد و گفت: پژوهش‌های كاربردی روی بهینه‌سازی سوخت هیتر انجام شده و نتایج آن در كاهش و بهینه‌سازی مصرف، مشاهده می شود.

این مقام مسئول اظهار كرد: در بحث گازرسانی به مرز 100 درصد رسیده‌ایم و تمامی شهرها و روستاها و واحدهای صنعتی استان از نعمت گاز برخوردار هستند.