1398/02/04 رسولی تاكید كرد؛ تقویت نقش دانشگاه در توسعه‌ی گردشگری سرعین
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بر توسعه و تقویت نقش دانشگاه آزاد اسلامی در امر توسعه‌ی گردشگری استان به خصوص شهر توریستی سرعین تاكید كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در نشست تخصصی صنعت گردشگری پایدار سرعین كه امروز با هیأت رئیسه‌ی جامعه‌ی هتل‌ها و مراكز اقامتی استان در مركز دانشگاهی سرعین برگزار شد، اظهار كرد: در هر جامعه‌ای دانشگاه نقش پیشرو در توسعه‌ی دارد و این دانشگاه است كه می‌تواند مسیر درست را ترسیم و هدایت كند.

وی افزود: انتظار این است كه دانشگاه مسائل و مشكلات، نقاط ضعف و قوت جامعه را بداند و برای این منظور باید ارتباط خود را با بدنه‌ی جامعه و تشكل‌های مردمی تقویت كند.

رسولی ادامه داد: دنبال این هستیم كه ارتباطمان را در جامعه تقویت كنیم و برای این منظور سه ارزش اجتماعی تعالی معنوی، مسأله‌محوری و نوآوری را در كنار فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تعریف كرده‌ایم.

وی به موضوع راه‌اندازی یونی‌هتل در سرعین اشاره كرد و گفت: با همكاری مدیران هتل‌ها، رستوران‌ها و آبدرمانی‌ها آموزش‌های تخصصی در اختیار كلیه‌ی عوامل اجرایی آن‌ها قرار می‌گیرد و در این دوره‌ها سعی می‌شود از بهترین اساتید داخلی و خارجی استفاده شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بیان كرد: محورهای توسعه در امر مسئولیت اجتماعی دانشگاه در شهر سرعین، گردشگری و سلامت تعریف شده و تمركز تمامی فعالیت‌ها به خصوص تأسیس شركت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های فناورانه در این دو حوزه است.

این پژوهشگر ابراز كرد: اگر در چرخه‌ی صنعت، پژوهش و تحقیق نباشد، آن چرخه ناقص است و صنعت گردشگری استان كه محور اصلی توسعه‌ی استان به حساب می‌آید از تحقیق و پژوهش كم‌بهره است و آموزش‌های تخصصی و مستمر وجود ندارد.

رسولی گفت: در نیازسنجی به افرادی نیاز است كه درگیر موضوع بوده و چالش‌ها و موانع را درك كرده است به همین دلیل برای توسعه‌ی گردشگری شهر سرعین باید تشكل‌ها و بخش‌های خصوصی محور كار باشند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌تواند ورود كرده و حلقه‌های مفقوده و ناقص را ترمیم كند.

رئیس جامعه هتل‌ها و مراكز اقامتی استان اردبیل نیز بر توسعه‌ی گردشگری بر مبنا و دیدگاه علمی تاكید كرد.

ناصر محمدی گفت: كشورهایی كه به گردشگری با دید علمی پرداخته‌اند، توسعه یافته‌اند ولی كشورهایی كه با دیدگاه سنتی عمل كرده‌اند، عقب مانده‌اند.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های گردشگری، طبیعی و تاریخی سرعین زیاد است ولی متأسفانه خوب استفاده نشده است و اگر از حضور 8 میلیون گردشگر درست استفاده نشود، می‌تواند به تهدید تبدیل شود.

رئیس شورای اسلامی شهر سرعین اظهار كرد: امر گردشگری در عین‌حال كه نكات مثبت دارد ولی نكات منفی زیادی هم می‌تواند داشته باشد و برای حل موضوع باید دانشگاه ورود پیدا كند و به خصوص در امر آموزش قوی عمل كند.

محمدی ادامه داد: تاكنون مطالعه انجام نگرفته تا فرصت‌ها و تهدیدها شناسایی و روی آن كار كارشناسی انجام گیرد و راهبردها و چشم‌انداز توسعه‌ی شهر توریستی سرعین مشخص نشده است.

وی بیان كرد: حضور استاندار و نگاه ویژه‌ی وی به گردشگری و سرعین فرصت خوبی است كه باید بیش از پیش از آن استفاده كرد.

او گفت: از ورود دانشگاه آزاد به امر آموزش حوزه‌ی گردشگری و هتل‌داری استقبال می‌كنیم و آماده‌ی استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه‌ی گردشگری هستیم.