1398/02/03 عبدالرحیمی خبر داد: برگزاری جشنواره قرآن و عترت در واحد اردبیل
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری جشنواره قرآن و عترت در این واحد دانشگاهی در خرداد‌ماه خبر داد.

علیرضا عبدالرحیمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، گفت: دانشگاهیان می‌توانند نسبت به ثبت‌نام در یکی از 24رشته‌ی جشنواره از جمله رشته‌های خوشنویسی، تحقیقات، پایان نامه، نرم افزار pc و موبایلی (اپلیکیشن)، طراحی پوستر، تذهیب، شعر... و تحویل آن به کانون‌های قرآن و عترت اقدام كنند.

وی در خصوص توسعه‌ی برنامه‌های قرآن و عترت گفت: علاوه بر برگزاری مسابقات، کرسی‌های تلاوت، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه آثار هنری و ادبیات دینی و فرهنگی دانشجویان و دیگر فوق  برنامه‌های مرتبط در سال جدید برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به برگزاری بیست و چهارمین دوره از مسابقات شفاهی مرحله واحدی اشاره كرد و گفت:  از تعداد 50 نفر شرکت کننده حدود 25 نفر از اساتید و دانشجویان و کارکنان این واحد به مرحله استانی راه یافتند.

عبدالرحیمی ادامه داد:  شورای قرآن و عترت استان با حضور کارشناسان قرآن و عترت استان، رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان و مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار و تصویب شد مسابقات بخش شفاهی قرآن و عترت استانی در رشته‌های قرائت، حفظ و اذان روز سه شنبه 10 اردیبهشت‌ماه به میزبانی واحد اردبیل برگزار شود.

وی خاطرنشان كرد: بخش کتبی اساتید و دانشجویان در آذرماه سال گذشته برگزار و نتایج آن از سوی سازمان مرکزی به استان ارسال شده است و حائزین رتبه‌ها توسط کانون‌های قرآن و عترت بزودی اعلام می‌شود.

او در خصوص مسابقات بخش کتبی کارکنان نیز گفت: مسابقات بخش کتبی کارکنان نیز طبق تصمیمات شورای قرآن و عترت در رشته‌های احکام اسلامی و نماز، روز دوشنبه 30 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری برگزار می‌شود و منابع آزمون نیز از طریق اتوماسیون اداری جهت استفاده همکاران محترم دانشگاه، بارگذاری شده است.

عبدالرحیمی درخصوص اهدای جوایز سال گذشته اظهار كرد: جوایز سال گذشته آماده‌ی اهداء است و  ان شاءا... از محل بودجه سال 98 پس از تصویب نهایی آن، با برگزاری  مراسمی از حائزین رتبه های سال گذشته و امسال تجلیل خواهد شد.