1398/02/02 رسولی عنوان کرد؛ مهدویت، امید برای مؤمنان و تهدید برای منحرفان است / عکس
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: مهدویت، برای مؤمنان امید و برای منحرفان تهدید است و کسانی که با این فرهنگ زندگی می‌کنند با امید بیشتر زندگی خود را ادامه می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در مراسم جشن نیمه‌ی شعبان که در واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: فرهنگ مهدویت، فرهنگی براساس آمیزه‌های قرآن کریم و فرهنگ جهانی است و در این فرهنگ با اراده‌ی خداوند، حق به باطل و عدالت بر ظلم چیره می‌شود و ملت ایران پرچمدار این فلسفه جهانی است.

رسولی عدالت و عقلانیت در جهان را از ویژگی‌های زمان ظهور برشمرد و اضافه کرد: تاریخ بشریت و زندگی انسانها، دوران جاهلیت را پشت‌سرگذاشته و در عصر انفجار دانش زندگی می‌کند.

وی با یادآوری افزایش علم و فناوری، تصریح کرد: خشم و خشونت، خونریزی، جنگ‌های نیابتی و جنگ‌های مذهبی که ساخته و پرداخته‌ی قدرت‌های بزرگ و استکباران جهانی است افزایش یافته است که نشان می‌دهد بشریت به آن عقلانیت نرسیده که بتواند امام زمان (عج) را درک کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: طبق حدیثی از پیامبراکرم (ص) هر كس بميرد در حالي كه امام زمان خويش را نشناخته باشد به نوع مرگ جاهلي مرده است.

وی اضافه کرد: تکلیف ما به‌عنوان مسلمان و فرد دانشگاهی، تلاش در مسیر گسترش عدالت و عقلانیت است تا در حلقه‌ی یاران واقعی حضرت قرار گیریم.