1398/01/28 تلاش های بانوی خیر اردبیلی برای جمع آوری كمك های مردمی به سیل‌زدگان
    بانوی خیّر و فعال فرهنگی واحد اردبیل با همكاری دیگر كاركنان این دانشگاه توانست مقدار قابل‌توجهی از كمك‌های غیرنقدی همكاران و افراد خارج از دانشگاه را برای سیل‌زدگان جمع‌آوری كند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس اداره فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مدت یک نیمروز با تلاش و رایزنی‌های مختلف از افراد خیّر، توانست به اندازه یک بار كاميون کمک‌های غیرنقدی اعم از فرش، موکت، البسه، پوشاک، وسایل آشپزخانه ،وسایل بهداشتی، آب آشامیدنی و سایر نیازهای ضروری را برای کمک و ارسال به سیل‌زدگان مناطق غرب، شمال و جنوب کشور جمع‌آوری كند.

فریبا رامزی یكی از بانوان فعال در امور خیریه استان است كه با اكثر مؤسسات خیریه و مراكز نیكوكاری استان همكاری داشته و همواره پیش‌قدم در امر كمك به نیازمندان است.

جمع‌آوری کمک‌های غیرنقدی همچنان در محل چادر برپا شده مقابل مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل واقع در مجتمع بسیج ادامه دارد.