1398/01/27 تصویب رشته کارشناسی پیوسته مرمت بناهای تاریخی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل / آغاز ثبت نام بدون آزمون برای مهرماه
    معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از تصویب رشته کارشناسی پیوسته مرمت بناهای تاریخی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، بهنام بهاری گفت: با مصوبه‌ی شورای گسترش آموزش عالی، این واحد دانشگاهی از مهرماه سال‌جاری در رشته کارشناسی پیوسته مرمت بناهای تاریخی دانشجو جذب می‌كند.

وی همچنین گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول تحصیلی 99 -98 براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

او افزود: براساس مصوبات شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ 12/10/97، دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال‌تحصیلی 99 -98 و براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو خواهد داشت.

معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: ثبت نام فقط از طریق وبسایت مركز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org صورت می‌گیرد.