1398/01/24 رسولی: سپاه تروریسم چند‌ملیتی را متلاشی كرد
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: این سپاه بود كه تروریسم چند‌ملیتی داعش را متلاشی كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در ویژه برنامه تجلیل از جانبازان با محوریت دانشجوی منتخب جشنواره ملی ایثار گفت: غرب توان مدیریت تروریسم خودساخته داعش را ندارد و این سپاه بود كه فرماندهی و مدیریت متلاشی‌كردن این تروریسم چندملیتی را بر عهده گرفت و موفق هم شد.

این تحلیلگر مسایل سیاسی گفت: اینك كه موجودیت همه‌ی دست‌نشانده‌های استكبار اعم از اسرائیل و عربستان و امارات كه دل به پشتیبانی استكبار بسته بودند در خطر افتاده است با خطای استراتژیك، نهاد مقدس سپاه را تروریسم معرفی می‌كنند.

وی با تاكید بر اینكه به تعبیر قدرت شیطانی باید سپاه تروریسم معرفی شود، اذعان كرد: خدا را شكر می‌كنیم كه در سایه انقلاب اسلامی، ایران وارد نقطه‌ای شده كه در افول آمریكا اثرات آن مشاهده می‌شود و همین سپاه و بسیج نقاب از چهره‌ی شیطانی استكبار بر‌می‌دارد.

رسولی بیان كرد: هر ملتی كه خواهان استقلال و هویت است، استكبار آمریكا را به‌عنوان سدّ راه خود می‌داند و ملت ایران هزینه مقاومت را پرداخت كرده و افتخار می‌كند كه الگوی خود را حضرت امام حسین و علمدار كربلا می‌داند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینكه تا زمانی كه ولایت وجود دارد مملكت آسیب نمی‌بیند، ادامه داد: اگر تمامی اقشار جامعه متحد و پیرو ولایت باشند و در فرمایشات و رهنمود‌های حضرت آقا شك نكنند، هیچ آسیبی نمی‌بینند زیرا كه خط سیر ترقّی را پاك‌ترین و باهوش‌ترین فرد رهبری می‌كند.

رسولی با اشاره به جایگاه والای جانبازان و ایثارگران افزود: جانبازان الگوی افتخارات یك كشور هستند كه برای مملكت عزت و افتخار آفریدند و خانواده شهدا و جانبازان در قله‌ی ایمان، عزّت و افتخار هستند.

وی اظهار كرد: خط سیر جانبازان و بسیجیان تمام نقشه‌های استكبار را در سطح منطقه برهم‌زده است زیرا كه همین‌ها بودند كه نه تنها دست استكبار را از مملكت كوتاه كردند بلكه در منطقه مقاومتی را ایجاد كردند كه هیچ اندیشه‌ی استكباری نمی‌تواند در آن قد علم كند.

مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل نیز عصبانیت ترامپ از سپاه را طبیعی خواند.

یاسر شاهی گفت: اگر آمریكا از دست سپاه عصبانی نباشد باید تعجب كنیم زیرا كه استكبارستیزی از ویژگی‌های جدانشدنی انقلاب اسلامی است و سپاه همواره در محور آرمان‌های نظام و انقلاب حركت می‌كند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع ایثارگران بیان كرد: براساس اجماع علما و حكما عالی‌ترین مرحله‌ی رشد و شكوفایی جامعه‌ی بشری در واژه‌ی ایثار خلاصه شده است.

شاهی اضافه كرد: خداوند عالی‌ترین تقرّب انسانیت و عالی‌ترین درجه‌ی ربوبیّت را در ایثار و شهادت معرفی كرده و هر ملتی كه بخواهد اندیشه‌اش ابدی شود لاجرم باید از قهرمانان خود تجلیل بعمل آورد.

در این جلسه از حسن گلی‌پور فرزند جانباز، دانشجوی دكترای شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و منتخب جشنواره‌ی ملی ایثار و دیگر دانشجویان جانباز و خانواده‌های شهدا و ایثارگران تجلیل بعمل آمد.