1398/01/18 رسولی تاكيد کرد؛ توسعه چرخه اقتصادي كشور از طريق جذب دانشجوي خارجي
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بر توسعه چرخه اقتصادي و علمي كشور از طريق جذب دانشجوي خارجي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی عصر امروز در جلسه ای که با حضور رئیس نمایندگی وزارت خارجه استان برگزار شد، گفت: می توان با بسترسازی مناسب در دانشگاه و جذب دانشجو در رشته های فنی- مهندسی و پزشکی از کشور های همسایه نقش چشمگیری در  توسعه چرخه اقتصادی و علمی، فرهنگی کشور ایفا کرد.

وی به نقش بین المللی دانشگاه اشاره کرد و گفت: 30 واحد دانشگاهی برای فعالیت های برون مرزی انتخاب شده است که بیشتر برای تعاملات بین المللی با کشورهای همسایه از طریق جذب دانشجو و فعالیت های علمی مشترک است.

رسولی تصریح کرد: در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با پیشگامی، سامانه مدیریت نشریات بین المللی را طراحی كرده است که تاکنون 6 نشریه ساماندهی شده است.

وی افزود: هدف دستیابی به جایگاه بزرگترین ناشر در حوزه مجلات علمی در طول 5 سال است که با مشارکت شخصیت های علمی و بین المللی و دانشگاه های معتبر جهان برگزار مي شود.

رئیس واحد اردبیل اظهار کرد: تامین نیازهای جامعه با توجه به امکانات و تجهیزات مناسب دانشگاه در اولویت قرار دارد و رویکرد دانشگاه بسوی توسعه فناوری و پژوهش های کاربردی و مسئله گرایی است.

رئیس نمایندگی وزارت خارجه استان اردبیل نيز گفت: برگزاری دوره های مشترک با سایر دانشگاه های خارجی جهت بسترسازی برای جذب دانشجو مناسب و داراي اهميت بوده و هر چقدر روابط از سطح دولتی به سطح جامعه بیاید استحکام و پایداری بیشتری خواهد داشت.

رحيم ژرفي  برگزاری همایش علمی با مشارکت دانشگاه های خارجی را پیشنهاد داد و گفت: ما آمادگی جهت ارتباط دادن دانشگاه آزاد اردبیل با دانشگاه ها و موسسات علمی دیگر را اعلام می کنیم.