1397/12/26 دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دستگاه برتر در حمایت از جبهه مقاومت
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به‌عنوان دستگاه برتر در حوزه حمایت از جبهه مقاومت معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل در تقدیرنامه معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل آمده است: نظر به اقدامات تأثیرگذار و برنامه‌های منسجم آن مجموعه در راستای حمایت از جبهه مقاومت براساس سه اصل شرعی بودن، مشاركت داوطلبانه و قانونی در منشور ابلاغی سال 95، به‌عنوان دستگاه برتر این حوزه در سال 97 شناخته شده‌اید.

در ادامه‌ی نامه‌ی شهریار شیری آراسته به دكتر اسحاق رسولی می‌خوانیم: بدین‌وسیله؛ با سپاس از همت والایتان در كسب عنوان اخذ شده، از درگاه حضرت سبحان برای حضرتعالی و همكاران مجموعه تابعه آرزوی موفقیت و سربلندی را خواهانیم.

در ابتدای این نامه بخشی از بیانات مقام معظم رهبری به این شرح درج شده است: نظریه‌ی مقاومت یك نظریه‌ی اصیل و درست است، هم در مقام نظر، هم در مقام عمل؛ از لحاظ نظری و از لحاظ عملی از هر دو جهت باید ترویج شود. نظریه‌ی مقاومت را، این را كه هدف استكبار سیطره است، هدف استكبار سلطه است، سلطه بر ملت‌هاست، برای همه تبیین كنید، بدانند كه هدف استكبار این است.