1397/12/15 دكتر رسولي: بودجه برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی جدی گرفته شد
    دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: بودجه برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی جدی گرفته شد و تصویب بودجه دیگر تشریفاتی نیست.

دکتر اسحاق رسولی درباره بررسی بودجه استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس دانشگاه، مدیران مالی و خزانه‌داری سازمان مرکزی و رؤسا استان‌ها اظهار كرد: بودجه یک برنامه مالی سالانه است که هر مؤسسه و سازمانی بتواند در قالب این برنامه سالانه، از قبل مشخص کند چه فعالیت‌هایی باید انجام بدهد و محل‌ درآمدها و هزینه‌ها مشخص شود و همه پیش‌بینی‌ها به صورت دقیق انجام شود.

وی ادامه داد: واقعیت این است که در گذشته بودجه نوشته می‌شد اما به گونه دیگری عمل می‌شد، خوشبختانه در این دوره بودجه مورد تأکید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی است و دکتر طهرانچی تأکید دارد بودجه دقیقاً به همان صورت که نوشته می‌شود، باید مبنای ارزیابی و عملکرد واحدها باشد و به آن عمل شود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: این کار بسیار راهگشا خواهد بود و شفافیت و انضباط مالی و سلامت سازمانی در بودجه محقق مي شود و این موضوع به تیم برنامه‌ریزی استان‌ها کمک مي كند تا به صورت اساسی روی اهداف و وظایف خود تمرکز کنند.

وي افزود: دستیابی به اهداف کوتاه مدت، راه را برای دستیابی به اهداف بلندمدت و راهبردی هموار مي كند. فکر می‌کنم هرچه بحث بودجه دقیق‌تر عمل شود، مشخص خواهد کرد که راهبردهای اساسی و رسالت اساسی دانشگاه را هم محقق کنیم.

رسولی افزود: براساس مأموریت‌های منطقه‌ای که در حوزه سلامت و گردشگری برای استان اردبیل مشخص شده، طرح‌های دانش‌بنیان خوبی اجرایی و عملیاتی شده و ما 12 محصول را وارد بازار کرده‌ایم.

وي ادامه داد: به عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل محصول دانش‌بنیان چراغ روشنایی هوشمند را به بازار ارائه کرده که بالاترین بهره ‌نوری در بین این چراغ‌ها را در کشور دارد و در این ارتباط تاکنون 500 میلیون تومان قرارداد معنقد کرده‌ایم.