1397/11/17 حجت الاسلام مدبر: سياه نمايي دشمنان براي ايجاد شبهه در اصل انقلاب است
    رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل سياه نمايي هاي دشمنان در خصوص مشكلات موجود كشور را براي ايجاد شبهه در اصل انقلاب دانست.

حجت الاسلام سيف اله مدبر در نشست بصيرت افزايي كه با حضور مختار محمد عبداله از كشور نيجريه در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل برگزار شد گفت: دشمن آنقدر سياه نمايي مي كند كه در ما شك ايجاد كند و حتي به جنگ تحميلي هم شبهه ايجاد مي كنند كه چرا جنگ كرديد در حاليكه جنگ ما براي دفاع از دين و خاك كشورمان بود.
    وي با تاكيد بر اينكه در جنگ حتي يك وجب خاك هم به دشمن نداديم، اضافه كرد: ما در جنگ تحميلي با 60 كشور دنيا مقابله كرديم و جنگ ما با دنيا براي اين بود كه كشور را حفظ كنيم.
    مدبر ادامه داد: آن هايي كه از اول انقلابي نبودند و سهمي در انقلاب مردم ايران نداشتند الان معترض نظام هستند كه چرا انقلاب كرديد و وارد جنگ شديد و اين همان مفهوم نفوذ است كه دشمنان از اين طريق مي خواهند آرمان هاي مقدس اين نظام را زير سوال ببرند.
    اين استاد دانشگاه ابراز كرد: در طول تاريخ آن هايي كه مدافع حق بودند تعدادشان كم و ما بر اساس آموزه هاي قران و عترت آموخته ايم كه تعداد ملاك برتري نيست و نبايد موجب ترس و وحشت شود و ما در مقابل ظالمان و مستكبران با هر تعداد كه باشند مي ايستيم.
    وي به دستاوردهاي نظام در طول 40 سال اشاره كرد و افزود: كشور ما از لحاظ علوم مختلف از جمله هسته اي، تسليحات و تجهيزات نظامي، فناوري، پزشكي  و توليد علم رشد چشمگيري داشته است.
    مدبر با انتقاد از مقايسه  ايران با كشور هاي توسعه يافته بيان كرد: آيا قبل از انقلاب ايران با كشورهايي مانند آمريكا، شوروي، سوئد و ... برابر بود كه الان با آن ها مقايسه مي شود بايد تبيين كنيم آ‹ زمان در چه وضعي بوديم و بعد قياس انجام شود.
    رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل به ضعف ها و مشكلات موجود در كشور اشاره كرد و گفت: ضعف در همه حكومت ها حتي در دوران صدر اسلام نيز وجود داشته و الان هم طبيعي است كه با اين شرايط تحريم و فشار وجود دارد ولي با صبر مردم و درايت مسئولان رفع مي شود.

ابراهيمي:
    جشن هاي دهه فجر جنبه حيثيتي براي مردم ايران دارد

مسئول كانون بسيج اساتيد دانشگاه هاي استان اردبيل نيز جشن هاي دهه فجر را براي موضوع حيثيتي براي نظام خواند و از كساني كه اين جشن هاي معنوي را با جشن هاي شاهنشاهي مقايسه مي كنند انتقاد كرد.
    مرتضي ابراهيمي گفت: اين جشن ها براي ما جنبه حيثيتي دارد و جشن مي گيريم كه تا از سرمايه ها و اندوخته هاي ملي و معنوي خود براي پيشبرد مسايل راهبردي و پياده كردن آرمان هاي نظام از آن الهام بگيريم.
    وي افزود: مقايسه قبل و بعد از انقلاب در محدوده مسايل مادي مانند كارخانه و ... نه تنها خدمت به نظام نيست بلكه يك ظلم و توهين بزرگ محسوب مي شود و عظمت معنوي و والاي انساني و خدايي آن بالاتر از اين حرف هاست.
    وي تصريح كرد: اگر ما در مقابل استكبار و آمريكا تسليم مي شديم شايد به ظاهر وضعيت مالي ما خوب مي شد و تعداد شهداي ما كم مي شد اما يقين بدانيم عزت و شرف ما پايمال مي شد.
    ابراهيمي تاكيد كرد: بر اساس قاعده نفي سبيل نبايد زير يوغ استكبار رفته و تسليم كافران شويم اين دستور الهي است و از دستور خداوند نمي توانيم خارج شويم و تا پيروزي كامل و ظهور آقا ولي عصر (عج) با مستكبران جنگ مي كنيم.