1397/11/16 دكتر منادي: دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خصوصی‌سازی در حوزه آموزش است
    معاون حقوقي و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی، اين دانشگاه را پرچمدار امر خصوصی‌سازی در حوزه آموزش کشور معرفي كرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دكتر عليرضا منادی عصر امروز در جلسه شورای اداري استان اردبیل که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پرچمدار خصوصی‌سازی در حوزه آموزش کشور است که امروزه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا شناخته می شود‌.

وی افزود: اکنون در چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی واقع شده‌ایم که این موضوع نشان از بلوغ و رشد و نمو انقلاب اسلامی ایران است و اين مديون حمايت‌هاي بنيانگذار انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري است.

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از بزرگترین شخصیت‌های ایران اسلامی که در تأسیس دانشگاه آزا اسلامی نیز نقش مهمی داشته است مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی بود که این موضوع نشان نقش مهم و اهمیت والای استان اردبیل در حوزه‌های مختلف بوده است.

منادی با اشاره به افتتاح بیمارستان امام رضا (ع) در اردبیل ادامه داد: بیمارستان 108 تختخوابی امام رضا (ع) اردبیل که به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و همچنین همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به بهره‌برداری رسید حاصل تعامل بین بخش دولتی و غیردولتی است.

وی بیان کرد: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در حوزه آموزشی تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است که امروزه مساحت این دانشگاه در کل کشور به ۲۰ میلیون مترمربع می‌رسد و اين مساحت از مساحت 5 كشور كوچك دنيا بيشتر است.

منادي ادامه داد:  یکی از افتخارات این دانشگاه وجود ۶ میلیون نفر دانش‌آموخته از دانشگاه آزاد اسلامی است و این نشان از نقش مهم دانشگاه آزاد در توسعه علمی کشور بوده است بطوریکه به صورت میانگین ۳۰ درصد مردم کشور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بوده‌اند.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: کشور ایران هم‌اکنون در تولید علم رتبه ۱۶ جهانی را داراست که نمی‌توان از نقش مهم دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای این رتبه چشم‌پوشی کرد بطوریکه اگر تولیدات علمی این دانشگاه نبود بطور مسلم رتبه کشور پایین‌تر از رتبه کنونی می‌شد.

منادی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در رشد و توسعه در حوزه سلامت و بهداشت کشور گفت: رشد و توسعه در حوزه سلامت و بهداشت کشور پس از انقلاب اسلامی ایران پيشرفت افزونی گرفته بطوریکه رشد در حوزه بهداشت ۱۰۰ برابر بوده است.

وي ادامه داد:  در بحث رشد علمی نیز هم‌اکنون در رتبه اول دنیا قرار داریم و در طول چهل سال گذشته کشور ایران در اوج عزت و شرف قرار دارد بطوریکه در برابر استکبار جهانی و همچنین قدرت‌های جهانی ایستادگی می‌کند و این موضوع حاصل تلاش و زحمات دانشمندان این کشور است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه و رشد در حوزه هسته ای نیز گام‌های مثبتی برداشته است بطوریکه ۴۲ درصد از دانشمندان اتمی کشور از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

بيمارستان امام رضا (ع) اردبيل عصر امروز با حضور دکتر انصاری؛ معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان امور اداري و استخدامي كشور و دکتر علیرضا منادی؛ معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامي و مسئولان استاني بطور رسمي افتتاح و آغاز بكار كرد.