1397/11/10 رسولي مطرح كرد: استفاده ازظرفيت‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي براي توسعه كشاورزي استان
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل بر استفاده از قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي اين دانشگاه در توسعه كشاورزي استان تأكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، دكتر اسحاق رسولي در ديدار رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اردبيل اظهار كرد: استقرار آزمايشگاه‌هاي پيشرفته، مركز تحقيقات گياهان دارويي، مركز رشد و فناور، مزارع تحقيقاتي، دوره‌هاي تحصيلات تكميلي كشاورزي و استادان به نام اين رشته بزرگترين ظرفيت علمي براي توسعه استان در حوزه كشاورزي است.

وي اضافه كرد: رشته كشاورزي جزو رشته‌هاي پايه‌اي در دانشگاه آزاد اسلامي است و بايد بيشتر در اختيار جامعه و حل مسايل استاني قرار گيرد.

رسولي گفت: رويكرد دانشگاه به سمت مساله‌گرايي است و تلاش داريم با رويكرد استاني بتوانيم قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي دانشگاه را در جهت تبيين مسايل بكار گيريم.

وي افزود: اين دانشگاه آمادگي دارد در زمينه تكثير بذر پايه و گواهي شده، توليد محصولات سالم و ارگانيك، شناسايي تركيبات شيميايي، انجام تحقيقات و پژوهش‌هاي كاربردي، برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و انجام مطالعات علمي با سازمان جهاد كشاورزي استان همكاري كنيم.

در اين جلسه رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اردبيل نيز همكاري دو دستگاه اجرايي و علمي را در تقويت توسعه استاني مهم خواند.

خليل نيكشاد گفت: زمينه‌هاي همكاري دو مجموعه در حوزه كشاورزي زياد است و بايد طوري برنامه‌ريزي كنيم كه نتيجه امر، حل مشكلات منطقه و ارتقاي سطح علمي و كاربردي در اين حوزه باشد.