1397/11/06 معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل معرفي شد
    مراسم تكريم و معارفه معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل با حضور مسئولان، اعضاي هيأت علمي و كاركنان در سالن عطامهر دانشكده فني واحد اردبيل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در اين مراسم گفت: دانشگاهيان در مسير مقدسي قدم بر مي دارند و وظيفه اصلي ما پرورش نيروهاي متعهد، كاردان و لايق و تحويل آن ها به جامعه است.

دكتر اسحق رسولي با بيان اينكه دانشگاه نقش كليدي و پيشرو در توسعه جامعه دارد، اضافه كرد: تاثير نقش ما در اين خصوص در جهت ساختن حال و آينده مملكت در مسائل تكنولوژيكي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي نمايان مي شود.

وي گفت: دانشگاه آزاد اسلامي اولين دانشگاه در استان است كه اين از بركات نظام مقدس جمهوري اسلامي است و قابليت ها و ظرفيت هايي كه اين دانشگاه دارد مديون تلاش هاي همه مسئولان در دوره هاي مختلف است.

رسولي پويايي و تحرك مديران را لازمه توسعه دانشگاه عنوان كرد و افزود: افزايش رشته ها يكي از ابزارهاي توسعه است و در واقع تأسيس رشته هاي جديد موجب تزريق نفس تازه به دانشگاه و باعث رشد و بالندگي آن است و زيرساخت هاي لازم در واحدهاي استان به خصوص در رشته علوم پزشكي مهيا است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بيان كرد: بايد به بحث پژوهش در حوزه علوم پزشكي توجه ويژه شده و در خصوص پژوهش هاي كاربردي، راه اندازي واحدهاي رشد و فناور سلامت و انتشار مجله علمي تخصصي اهتمام ويژه داشت.

وي ادامه داد: انجام كارهاي فرهنگي براي دانشجويان علوم پزشكي يكي از ضرورت هاست كه مي بايست پايه هاي اخلاقي در اين حوزه تقويت شود در غير اين صورت آسيب هاي جدي در جامعه بروز پيدا مي كند.

رسولي راه اندازي ككلينيك درماني و كلينيك مشاوره را از جمله فعاليت هاي واحد اردبيل در راستاي مسئوليت اجتماعي در حوزه سلامت معرفي كرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از تلاش هاي دكتر توكل موسي زاده معاون قبلي علوم پزشكي اين استان تقدير و دكتر حميد دلداده مقدم را به عنوان معاون جديد منصوب كرد.

حميد دلداده مقدم دانش آموخته دكتراي حرفه اي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در سال 79 و از اعضاي هيأت علمي اين واحد دانشگاهي و متخصص ارولوژي از دانشگاه تبريز است.