1397/10/24 فرماندار بيله سوار: ايده هاي دانشگاه آزاد اسلامي براي توسعه منطقه بكار گرفته مي شود
    فرماندار شهرستان مرزي بيله سوار بر بكارگيري ايده ها و طرح هاي علمي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل براي توسعه منطقه اي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، حسن قبادي در ديدار با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل اظهار كرد: هم مرز بودن شهرستان بيله سوار با كشور جمهوري آذربايجان فرصت خوبي را ايجاد كرده كه از ظرفيت هاي موجود براي تبادل علمي و انجام فعاليت هاي مشترك براي توسعه منطقه اي استفاده شود.

وي تاكيد كرد: نبايد از ظرفيت هاي كشورهاي همسايه غافل شويم و ما در فرمانداري تلاش مي كنيم روابط مان با فرمانداري آن سوي مرز تقويت شود كه در اين زمينه با وزارت امور خارجه هماهنگي هاي لازم انجام شده است.

قبادي اضافه كرد: با هماهنگي هاي بعمل آمده با فرماندهي هنگ مرزي كشور براي اولين بار جشن هاي نوروزي به صورت مشترك در نقطه مرزي بيله سوار با جمهوري آذربايجان در عيد 98 برگزار مي شود كه نقطه عطفي در روابط بين دو كشور ايجاد شده و مي توان از آن به عنوان تاريخي ترين حركت ياد كرد.

فرماندار بيله سوار عنايت ويژه مقام معظم رهبري و نماينده ولي فقيه در استان را به منطقه، غنيمت دانست و بر استفاده بهينه از اين فرصت مغتنم، تاكيد كرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل نيز دانشگاه را بخش اصلي و شتاب دهنده توسعه هر منطقه عنوان كرد.

اسحاق رسولي گفت: دانشگاه آزاد اسلامي در رويكرد جديد خود فعاليت هاي نويني را به سمت نوآوري، فناوري و كارآفريني آغاز كرده تا به خدمات خود در حوزه مسئوليت اجتماعي تنوع بخشد.

وي افزود: با توجه به تعريف مسئوليت اجتماعي براي شهرهاي استان، شهرستان بيله سوار قابليت و ظرفيت بالايي در زمينه تجارت و بازرگاني بين الملل دارد و نقطه تعاملات بين المللي محسوب مي شود.

رسولي به ايده‏ي راه اندازي پايانه صادرات در اين شهر اشاره كرد و گفت: پايانه صادرات مدنظر بايد خميرمايه دانشي داشته و فعاليت هاي آن بر پايه دانش بنيان باشد و ورود به اين حوزه سنتي نخواهد بود.

وي يكي از برنامه هاي راهبردي دانشگاه آزاد اسلامي استان را تبادل علمي با كشورهاي همسايه عنوان كرد و گفت: در تلاش هستيم تعاملات علمي در زمينه هاي انتشار نشريه، برگزاري كنفرانس علمي، دوره آموزشي مشترك و تبادل دانشجو و استاد با دانشگاه هاي جمهوري آذربايجان برقرار كنيم كه در اين زمينه همكاري و حمايت مسئولان دولتي حائز اهميت است.

رسولي تاكيد كرد: ديدگاه مثبت مسئولان محلي اين فرصت را به دانشگاه مي دهد كه براي توسعه‏ي منطقه و پيشبرد برنامه ها، همكاري هاي لازم انجام شود.