1397/10/11 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: اقتصاد مقاومتي، راه نجات از مشكلات معيشتي است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل راه رهايي و نجات از مشكلات معيشتي را در پياده كردن اقتصاد مقاومتي در كشور معرفي كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، اسحاق رسولي در نشست تبیینی و تحلیلی حماسه 9 دی در جمع استادان، کارمندان و دانشجویان اظهار كرد: راه نجات در این دوره هم اقتصاد مقاومتی است که مقام عظمای ولایت گفته اند و باید به سرمایه های داخلی و درونزا و برونگرا توجه شود.

وي به حماسه مردمي 9 دي ماه 88 اشاره كرد و گفت: اين روزها، روزهای تجدید بیعت است و ما با آقا تجدید بیعت می کنیم. اعتقاد ما این است که ولایت فقیه خط قرمز ما است و توصیه امام خمینی (ره) بر این است که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به انقلاب آسیبی نرسد.

رسولي افزود: نفس امام خميني مسیح گونه و نایب برحق حضرت حجت است و این موضوع خارج از بحث سیاست است و ما همواره، همراه و همگام و تابع ولی امر مسلمین هستیم و هر کسی همراه نباشد و جلوتر و عقب تر حرکت کند چه آگاهانه و چه غیر آگاهانه از گمراهان خواهد بود.

وي ادامه داد: تاریخ معلم انسان ها است و هر ملتی از تاریخ درس نگیرد پیشرفت نکرده است و در این فتنه مقام معظم رهبری به خوبي توانستند مدیریت کنند همان طوریکه حضرت علی (ع) هم در زمان خود بسیاری از فتنه ها را مدیریت کردند.

رسولی رهبر ایران را دانایی توصیف کرد که در مقابل رهبران غرب و جهالت تمام قرار گرفته و افزود: از اینکه خداوند در این عصر و زمان چنین رهبری فرزانه را به ما عنایت کرده برخود بالیده و دوباره با ایشان اعلام بیعت می کنیم.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل بيان كرد: در جهان کنونی، ایران با جریان فکری و سعادت بخش تحت تعالیم شیعه و اسلام ناب محمدی پرچمدار آن است و با قوت و قدرت به دلیل دین و ایمان و رهبری فرزانه و بصیرت مردم این نهضت ادامه دارد و هر توطئه و فتنه ای نقش بر آب خواهد شد.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل نيز ريشه فتنه را در خباثت و دشمني بدخواهان دانست.

حجت الاسلام محمد تجلايي گفت: ريشه فتنه در خباثت بدخواهان و دشمني ها قرار گرفته است و همه فتنه گران با اصل قرآن و اسلام مخالفند.

وي جريان انقلاب اسلامي را جرياني ريشه دار و زايل نشدني توصيف كرد و افزود: اگر جريان انقلاب بعضي جاها محدود شده است به عملكرد مسئولان بستگي دارد.

تجلايي اضافه كرد: نماينده اي كه وعده هاي غير عملي داده و يا وزيري كه درست عمل نكرده، شرايطي فراهم مي شود كه باعث مي شود فتنه ادامه داشته باشد.