1397/09/28 محققان دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل افتخار آفريني كردند / تصاوير
    محققان دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در جشنواره تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبيل صاحب 4 مقام برتر شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، علي جعفري در گروه علوم انساني، مهدي سليمي در گروه فني مهندسي ، ابراهيم فتايي در گروه علوم پايه و شركت امن گستر راسامهر با مديريت كمال ياوريان مستقر در اين واحد دانشگاهي حايز رتبه هاي برتر شدند.

استاندار اردبيل در اين جشنواره بر ايجاد فضاي كار و فعاليت براي محققان در شرايط تحريمي تاكيد كرد.

اكبر بهنامجو گفت: همه دستگاه هاي اجرايي موظف هستند اعتبارات لازم را براي پژوهش و تحقيق تامين و از محققان و پژوهشگران حمايت لازم را بعمل آورند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل نيز گفت: با حضور پژوهشگران، پويايي دانشگاه نمود بيشتري پيدا مي كند.

اسحاق رسولي اظهار كرد: در چرخه علمي كشور، انتقال دانش در بحث آموزش در مراكز دانشگاهي در اين 40 سال به خصوص با حضور دانشگاه هاي غيردولتي بسيار پررنگ بوده است.

وي افزود: ارتقاي دانش از طريق پژوهش نيز خروجي خوبي نشان داده است به طوري كه  در بحث مقالات isi در 6 ماهه اول سال جزو 15 كشور برتر دنيا و در توليد علم و دانش نيز در استناد به مقالات پژوهشي و تاثيرگذار جزو 30 كشور دنيا هستيم.

رسولي ادامه داد: بنابراين در ارتقاي دانش با وجود همه ضعف ها و نقدها خوب عمل شده ولي چون در مسايل معيشتي و اقتصادي با برخي سوء عملكردها روبرو هستيم، شيريني اين پيشرفت ها احساس نمي شود.

اين استاد دانشگاه بيان كرد: موضوع اقتصاد مقاومتي با انديشه و تحقيق و فعاليت افراد علمي و دانشگاهي محقق مي شود.

وي اضافه كرد: بعد از ارتقاي دانش، بحث كاربرد دانش است و ايران به مرحله اي رسيده كه در آستانه خيز نوآوري به خصوص در زمينه هاي نانو و فناوري هاي نوين قابل مشاهده است.

رسولي ادامه داد: بعد از انقلاب بيشترين توجه در حوزه علم و دانش رخ داده و اين نتيجه سياستگذاري مسئولان است كه ايران به سمت مرجعيت علمي مي رود و به همين دليل مخالفان نظام در صدد جلوگيري از اين مرجعيت از طريق وضع تحريم هستند.

وي افزود: با وجود همه انتقادهايي كه به دانشگاه ها است، پژوهشگران دانشگاهي در شرايط تحريم، نقش موثري ايفا كرده اند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل فضاي حاكم بر روابط دانشگاه هاي استان را براي همكاري هاي علمي مطلوب ارزيابي كرد.