Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از44, گزینه 1 تا20 از875.
دکتر رسولی: دانشگاه آزاد اسلامی، در زمینه توسعه خوشه‌های صنعتی استان اردبیل پیشگام است  1397/06/27
 25
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: اشتغال آفرینی و انعطاف‌پذیری بیشتر، نسبت به صنایع بزرگ از مزیت خوشه های صنعتی است که دانشگاه آزاد استان اردبیل در این زمینه تا به امروز نقش مهمی را در پروژه های استانی ایفا کرده است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: راه نجات بشريت در مكتب امام حسين(ع) است  1397/06/27
 78
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل راه نجات بشريت را در مكتب امام حسين(ع) معرفي كرد.
عزاداری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در بازار سنتی اردبیل  1397/06/27
 104
کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با حضور در مسیر عزاداری دسته های عراداری در بازار سنتی اردبیل و در ماتم شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایشان سوگواری کردند.
آنچه پذیرفته‌شدگان رشته‌های با آزمون کارشناسی، کاردانی و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باید بدانند  1397/06/26
 188
نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های با آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته، کاردانی ناپیوسته و دکترای حرفه‌ای سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
مهلت ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد/ اعلام نتایج نهایی اوایل هفته آینده  1397/06/26
 180
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه تا روز پنجشنبه 29 شهریور خبر داد.
نتایج انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون سراسری اعلام شد  1397/06/26
 110
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1397 این دانشگاه خبر داد.
چاپ پنجمین مقاله تحقیقی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل در مجله بین المللی  1397/06/24
 83
پنجمین مقاله تحقیقی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از سوي ناشر Springer US چاپ و منتشر شد.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به تیم ملی کاراته دعوت شد  1397/06/24
 77
دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با كسب مقام قهرماني كشوري به تیم ملی کاراته دعوت شد.
آنچه پذیرفته شدگان دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باید بدانند  1397/06/21
 333
اطلاعات مربوط به پذیرفته‌‌شدگان دوره دکتری تخصصی «Ph.D» با آزمون سال 1397، مدارک لازم و سایر شرایط و ضوابط برای ثبت‌نام در دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی: تشکیل «شورای تعامل» هم افزایی را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی افزایش می دهد  1397/06/21
 58
مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیشنهاد راه اندازی شورای تعامل از سوی دکتر طهرانچی گفت: خروجی فعالیت «شورای تعامل» اتخاذ تصمیمات پخته و ابلاغ قوانین و بخشنامه های کاربردی خواهد بود.
با ابلاغ بخشنامه ای از سوی دکتر رهایی صورت گرفت: معرفی اساتید حق التدریس حائز شرایط در دانشگاه آزاد اسلامی  1397/06/21
 110
اسامی مدرسان حق التدریس جهت ادامه همکاری با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ساجد قابل مشاهده است.
چاپ مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در مجله علمي – پژوهشي مطالعات شهري  1397/06/20
 105
مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در مجله علمي – پژوهشي مطالعات شهري دانشگاه كردستان مورد پذيرش قرار گرفت.
مراسم طشت گذاری ماه محرم در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد  1397/06/19
 231
همزمان با آغاز ایام سوگواری سالار و سرور شهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع)، اساتید، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مراسم طشت گذاری مسجد دانشگاه شرکت کردند.
اطلاعيه مهم در خصوص ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دوره هاي كارشناسي، ارشد و دكتري واحد اردبيل  1397/06/19
 801
قابل توجه پذیرفته شدگان دوره های دکترای تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی سال 97
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: نظام جمهوري اسلامي بر اساس منویات ائمه معصومین (ع) است  1397/06/17
 144
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران را بر اساس منویات ائمه معصومین(ع) معرفي كرد.
نماينده رياست دانشگاه در تشكل هاي دانشجويي استان اردبيل: اعزام 30 نفر از فعالان دانشجويي به اردوي آموزشي - تشكيلاتي حيات طيبه  1397/06/17
 94
نماينده رياست دانشگاه در تشكل هاي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از اعزام 30 نفر از فعالان دانشجويي به اردوي آموزشي تشكيلاتي حيات طيبه خبر داد.
اسكان كليه متقاضيان خوابگاه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/06/17
 146
مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: کلیه دانشجویان خواهر که تقاضای سکونت در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل را دارند اسکان داده می شود.
تشريح برنامه هاي ستاد شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/06/14
 143
برنامه هاي ستاد شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از سوي مسئول اين ستاد تشرح شد.
تقدير از دانشجوی نمونه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/06/13
 179
عطیه بادامچی دانش آموخته رشته پزشکی و دانشجوی نمونه فرهنگی مقطع دکتری حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با اهداي یک جلد کلام ا...مجید و لوح تقدیر، مورد تجلیل قرار گرفت.
امضاي تفاهم نامه همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و خانه مطبوعات استان اردبيل  1397/06/13
 106
مديركل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل از انعقاد تفاهم نامه همكاري اين دانشگاه و خانه مطبوعات استان اردبيل با حضور دكتر اسحق رسولي و هادي صباغي روساي دو مجموعه خبر داد.