Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از24, گزینه 1 تا20 از462.
طی حکمی از سوی دکتر ولایتی؛ انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی  1396/02/04
 129
دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، دکتر علی محمد نوریان را به سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
توسط هیات علمی واحد اردبیل کتاب «تدبیر در نرمش قهرمانانه» منتشر شد  1396/02/03
 123
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل کتاب « تدبیر در نرمش قهرمانانه » را منتشر کرد.
کتاب « مباحث کلیدی در روش تحقیق و مقاله نویسی در معماری و شهرسازی » منتشر شد  1396/02/03
 46
کتاب « مباحث کلیدی در روش تحقیق و مقاله نویسی در معماری و شهرسازی » توسط اسلام کرمی؛ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منتشر شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل: 137 نفر در اعتکاف شرکت کردند / گزارش تصویری  1396/01/30
 165
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از حضور 137 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی در اعتکاف امسال خبر داد.
دکتر میرزاده: هدف رسانه های مغرض با دانشگاه، باج گیری و سهم خواهی سیاسی است/ باید نقش دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد مقاومتی برجسته شود  1396/01/29
 110
دکتر میرزاده در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با انتقاد از انتشار اخبار مغرضانه و کذب برخی رسانه ها علیه مدیریت این دانشگاه، تاکید کرد: هدف این رسانه ها باج گیری و سهم خواهی سیاسی است و دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب این جوسازی ها نخواهد شد.
نماینده ریاست دانشگاه در تشکلهای دانشجویی استان اردبیل: انتخابات شورای مرکزی تشکلهای سیاسی، اسلامی برگزار شود  1396/01/28
 194
نماینده ریاست دانشگاه در تشکلهای دانشجویی استان اردبیل در نشست با اعضای شورای مرکزی و دبیران تشکلهای اسلامی، سیاسی دانشجویی بر برگزاری انتخابات شورای مرکزی تشکل ها تاکید کرد.
انتشار کتاب « متون علمی شیمی » در واحد اردبیل  1396/01/28
 143
کتاب «متون علمی شیمی» توسط دکتر وحیده حدیقه رضوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منتشر شد.
عضو هیات علمی واحد اردبیل در زمره یک درصد دانشمندان برتر دنیا  1396/01/27
 226
پروفسور حسین شایقی عضو هیات علمی نیمه وقت واحد اردبیل در زمره یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.
تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی عضو هیات علمی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد / شنيدن تصنيف  1396/01/20
 326
تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی محمد فرهمند، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد.
اولین نشریه انگلیسی زبان واحد اردبیل مجوز نشر گرفت  1395/12/23
 411
مجله Anthropogenic Pollution Journal (APJ) با پیگیری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با تلاش دکتر ابراهیم فتائی مجوز نشر گرفت.
رییس جدید آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل معرفی شد  1395/12/23
 638
مراسم تودیع و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما اردبیل با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ، معاونین دانشگاه ، و روسای جدید و قدیم این آموزشکده در نمازخانه این مرکز برگزار شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت اردبیل  1395/12/18
 375
تفاهم نامه همکاری مابین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان امضا شد.
انتشار کتاب « پردازش سیگنال های پیوسته و گسسته زمان با استفاده از نرم افزار متلب » در واحد اردبيل  1395/12/15
 301
کتاب «پردازش سیگنال های پیوسته و گسسته زمان با استفاده از نرم افزار متلب» توسط همایون ابراهیمیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با همکاری علی فهمی منتشر شد.
برگزاری کارگاه آموزشی رسانه در واحد اردبیل  1395/12/14
 302
کارگاه آموزش رسانه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، در دانشگاه آزاد اسلامي سرعین در حال برگزاری است.
تقدیر از عضو هیات علمی واحد اردبیل به عنوان مهندس برتر  1395/12/08
 443
در مراسم تجلیل از مهندسان برتر استان در سال ۱۳۹۵ سازمان نظام مهندسی استان اردبیل، کمال یاوریان از دانشگاه ازاد اسلامی به عنوان مهندس برتر در رشته مهندسی برق مورد تجلیل قرار گرفت.
کتاب مهارت های عمومی مدیران توسط عضو هیات علمی واحد اردبیل منتشر شد  1395/12/08
 319
کتاب مهارت عمومی مدیران تالیف شهرام میرزائی دریانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با همکاری مشترک امیر امینی و بهمن نگاهبان بنابی منتشر شد.
تالیف دو کتاب دانشگاهی توسط استادان مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل  1395/12/08
 444
دو کتاب «مدیریت اداری و مالی در سازمانهای ورزشی» و «اصول و مبانی بازاریابی ورزشی» توسط استادان مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل چاپ و منتشر شد.
چاپ مقاله عضو هیات علمی واحد اردبیل در کتاب پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت  1395/12/07
 315
مقاله عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در کتاب پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان بررسی نقش و ضرورت توجه به شریعت اسلامی در تبیین الگوی توسعه ایرانی- اسلامی چاپ شد.
معاون پژوهشی و فن آوری واحد اردبیل : دانشجویان دکترای پژوهش محور نقش کلیدی در توسعه دارند  1395/12/04
 346
معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: توجه به مسایل آموزشی و به ویژه پژوهشی دانشجویان دکترای پژوهش محور باعث توسعه دانشگاه و کشور می شود.
دبیر شورای پژوهش و فناوری استان اردبیل: برنامه ریزی های گسترده جهت افزایش درآمدزایی انجام می شود  1395/12/04
 301
بیست و دومین جلسه شورای پژوهش و فن آوری و اعضای کمیته ساهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل درمحل دبیرخانه هیات امنای استان اردبیل با حضور روسای ادارات پژوهش و فناوری و اعضای کمیته ساهای واحدهای دانشگاهی استان تشکیل شد.