Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از41, گزینه 1 تا20 از804.
معاون نهاد رهبری در استان اردبيل: حضرت خدیجه یار راستین پیامبر بود  1397/03/06
 58
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: حضرت خدیجه یار راستین پیامبر بود و از ابتدای زندگی خود مشمول پاکدامنی و در مسیر توحیدی بوده است.
هیات علمی واحد اردبیل عضو شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان شد  1397/03/06
 1217
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به عنوان عضو شورای فناوری سلامت استان انتخاب شد.
حكم انتصاب معاون آموزشي و تحصیلات تکمیلی واحد اردبيل صادر شد  1397/03/06
 50
با موافقت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، بهنام بهاري به مدت یک سال به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل منصوب شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: آزاد سازي خرمشهر از تاريخ ايران جدا نشدني است  1397/03/03
 89
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: آزاد سازی خرمشهر از دست دشمنان اسلام به عنوان یوم‌الله محسوب شده و از تاريخ ايران جدانشدني است.
براي دومين بار روابط عمومي واحد اردبيل به عنوان برتر در اطلاع رساني دست يافت  1397/03/03
 100
براي دومين بار روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل به عنوان واحد برتر در اطلاع رساني از سوي مدیر عامل خبرگزاری آنا معرفي شد.
معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل: نگاه دشمن به حوزه فرهنگ راهبردی است  1397/03/03
 86
معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل گفت: « سند راهبرد فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان سما و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر مبانی توسعه فرهنگی دانشگاه ها است.»
رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: بازخواني روزهاي جنگ و انقلاب ضرورت دارد  1397/03/02
 59
ويژه برنامه گراميداشت سالروز آزادي خرمشهر با حضور استادان، كاركنان و دانشجويان در مسجد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد.
در ديدار هيات مديره خانه مطبوعات استان با رئيس واحد اردبيل مطرح شد: توهم دانايي از آسيب هاي فضاي مجازي است  1397/03/01
 98
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل توهم دانايي را از آسيب هاي فضاي مجازي در كشور دانست.
کار گاه آموزشی آشنایی با آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی در واحد اردبیل برگزار شد  1397/03/01
 71
به منظور آشنایی و توانمند سازی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل کارگاه آموزشی آشنایی با آیین نامه ارتقا با حضور جمعی از استادان واحد برگزار شد.
دکتر رهایی: دانشجویان کارشناسی ارشد می توانند به همراه پایان‌نامه 8 واحد درسی اخذ کنند  1397/02/31
 99
براساس اصلاح شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد، از این پس دانشجویان کارشناسی ارشد می توانند به همراه پایان‌نامه، 8 واحد درسی اخذ کنند.
دکتر رنجبر خبر داد: صعود 13 پله ای دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه استنادی ESI/ به رتبه 111 جهانی رسیدیم  1397/02/31
 62
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طبق آخرین به‌روزرسانی پایگاه استنادی ESI، رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در این پایگاه به 111 جهان ارتقا پیدا کرده است.
دهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دکتری پزشکی عمومی در واحد اردبیل برگزار شد  1397/02/30
 133
دهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دکتری پزشکی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل برگزار شد.
اولین دوره مسابقه دسته سازه دانش آموزان و دانشجویان سما اردبیل برگزار شد  1397/02/29
 92
اولین دوره مسابقه دسته سازه دانش آموزان و دانشجویان در کارگاه رباتیک و هوش مصنوعی سما اردبیل برگزار شد.
انتخاب مديركل روابط عمومي واحد اردبيل به عنوان هيات رئيسه شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي استان  1397/02/26
 169
مديركل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد و استان اردبيل به عنوان عضو هيات رئيسه شوراي هماهنگي روابط عمومي هاي دستگاه هاي اجرايي استان اردبيل انتخاب شد.
تجمع اعتراض آميز دانشگاهيان اردبيل در محكوميت رئيس جمهور آمريكا  1397/02/26
 191
دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با برگزاري تجمع اعتراض آميز، اقدام ها و سخنان وقيحانه ترامپ؛ رئيس جمهور آمريكا را در خصوص برجام محكوم كردند.
كانال هاي اطلاع رساني روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل  1397/02/26
 181
با توجه به توقف فعاليت در تلگرام و آغاز فعاليت روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در اينستاگرام و پيام رسان هاي بومي ايتا و بله لينك و نحوه عضويت در پيام رسان هاي مذكور به شرح زير اعلام مي گردد:
کمیته دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل تشکیل شد  1397/02/26
 92
کمیته دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در جهت پیشبرد اهداف اجرایی معاونت دانشجویی و رسیدگی به مشکلات دانشجویان تشکیل شد.
در نشست تشکل های اسلامی دانشجویان واحد اردبیل مطرح شد: دانشجويان با روحيه انقلابي مطالبه گري كنند  1397/02/25
 118
معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بر مطالبه گري انقلابي دانشجويان تاكيد كرد.
مراسم غبارروبي مسجد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد  1397/02/25
 174
مراسم غبارروبی و عطرافشانی مسجد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در آستانه ماه مبارک رمضان با حضور تعدای از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزارشد.
استاد برتر جوان استان اردبیل از دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد  1397/02/25
 322
یکی از مدرسان گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان به عنوان استاد جوان برتر استان اردبیل انتخاب شد.