Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از43, گزینه 1 تا20 از842.
برگزاري بیست وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت مرحله استانی بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/04/25
 69
کارشناس مسئول قران وعترت استان اردبیل از برگزاري بیست وسومین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت مرحله استانی بخش شفاهی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل خبر داد.
برگزاري ويژه برنامه « روز دختر» در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/04/24
 93
ويژه برنامه « روز دختر» با مشاركت اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان استان و با حضور 300 تن از دانش آموزان دختر دبيرستاني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد.
دکتر منظری توکلی: نیروی انسانی در مدارس سما ساماندهی می شود  1397/04/23
 85
رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آموزش معلمان یکی از اولویت های ساماندهی نیروی انسانی است که همه آنها باید به روز باشند.
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما واحد اردبيل: 50 محصول دانش بنيان در سال آينده رونمايي مي شود  1397/04/23
 94
رئیس مرکز فرهنگی آموزشی سما واحد اردبيل از رونمايي و بهره برداري 50 محصول دانش بنيان در سال آينده خبر داد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: هماهنگی بین سما و دانشگاه الگوي بي بديل در كشور است  1397/04/23
 55
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل هماهنگی بین سما و دانشگاه را الگوي بي بديل در كشور دانست.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل قهرمان اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویان پسر دانشگاه های کشور شد  1397/04/21
 111
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل قهرمان اولین دوره مسابقات وزنه برداری دانشجویان پسر دانشگاه های سراسر کشور شد.
پایان دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره نور در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل  1397/04/20
 122
مسئول كانون قرآن و عترت خواهران دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از پایان دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره و برگزاري آزمون اين دوره خبر داد.
فرزند كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در تورنمنت بین‌المللی ریاضیات خوش درخشيد  1397/04/20
 177
فرزند كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در تورنمنت بین‌المللی ریاضیات در كشور بلغارستان خوش درخشيد.
مديركل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل عنوان كرد: لزوم برنامه ‏ریزی در تقویت روحیه معرفتی و بصیرتی دانش ‏آموزان  1397/04/19
 106
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بر لزوم برنامه‏ ریزی‏ های مفید و ارزشمند در تقویت روحیه معرفتی و بصیرتی دانش‏ آموزان تاکید كرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: مشارکت خیران برای کاهش نگرانی‌های دانشجویان مهم است  1397/04/17
 171
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مشارکت خیران برای کاهش نگرانی‌های دانشجویان را مهم و تاثيرگذار معرفي كرد.
نماینده ولی‌فقیه در اردبیل: اقتدار علمی اساس پیشرفت‌ جوامع است  1397/04/17
 163
مراسم كلنگ زني دومين دانشجوسراي خيري دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با حضور مسئولان، خيرين و معتمدين شهر برگزار شد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل مطرح كرد: دانشگاه آزاد اسلامي؛ الگوي فرهنگ ارزش هاي اسلامي  1397/04/13
 143
جلسه فرماندهان بسیج کارمندان با حضور دکتر حسين نصيرزاده فرمانده بسيج كاركنان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي در سالن عطامهر واحد اردبيل برگزار شد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: راه معنویت و دیانت تنها راه نجات بشریت است  1397/04/13
 95
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل راه معنویت و دیانت را تنها راه نجات بشریت معرفي كرد.
فرمانده بسيج كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي عنوان كرد: اشرافيت همه استادان به مسائل دفاع مقدس  1397/04/13
 148
فرمانده بسيج كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور بر اشرافيت همه استادان به مسائل دفاع مقدس تاكيد كرد.
مدير كل امور شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي: رسيدگي به امور جامعه ايثارگري با جديت بيشتر پيگيري شود  1397/04/13
 137
با عنايت به اهميت رسيدگي به امور جامعه ايثارگري، ضرورت دارد با جديت و توجه بيشتري پيگيري شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل: شهدا، راه و رسم خدمت گذاری را نشان دادند  1397/04/12
 112
رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل گفت: « ما معتقد هستیم شهدا راه و رسم خدمت گذاری را در بهترین راه ممکن به ما نشان دادند و ما باید ادامه دهندگان راستین راه این شهدا باشیم».
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل: همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و علوم پزشكي اردبيل در زمينه گياهان دارويي توسعه مي يابد  1397/04/11
 139
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از توسعه همكاري بين دانشگاه آزاد اسلامي و علوم پزشكي اردبيل در زمينه گياهان دارويي خبر داد.
دکتر رسولی خبر داد: فعالیت 4 شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل/ تولید چراغ های روشنایی معابر با قابليت هوشمند سازي و بالاترين بهره نوري كشور  1397/04/11
 124
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از تولید چراغهای روشنایی معابر مبتنی بر تکنولوژی LED-SMD با قابلیت هوشمند سازی و بالاترين بهره نوري كشور در واحد دانشگاهی اردبیل خبر داد.
ارائه مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در کنفرانس بین المللی ترکیه  1397/04/10
 177
مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در هجدهمین کنفرانس بین المللی AUTEX2018 در شهر استانبول ترکیه در هتل Swissotel The Bosphorus Istanbul ارايه شد.
پذيرش مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در مجله علمي پژوهشي مطالعات شهري  1397/04/10
 103
مقاله عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با عنوان « بررسی تأثیر اجتماع‌پذیری فضاهای عمومی بر پایداری اجتماعی مجتمع‌های مسکونی مسكن مهر » در مجله علمي پژوهشي مطالعات شهري دانشگاه كردستان مورد پذيرش قرار گرفت.