Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از24, گزینه 1 تا20 از472.
با هدف تبیین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد؛ ​پخش برنامه تلویزیونی " مجله دانشگاه" از شبکه یک سیما  1396/03/28
 91
مجموعه تلویزیونی " مجله دانشگاه" با هدف تبیین دستاوردها و موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس تا کنون، از فردا به روی آنتن می رود.
در مسابقات جهانی کارگری لتونی؛ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مدال نقره گرفت  1396/03/28
 85
محمد داداشی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و عضو تیم ملی او-اسپرت ایران در پنجمین دوره المپیاد جهانی کارگری لتونی مدال نقره گرفت.
انتشار دو کتاب توسط عضو هیات علمی واحد اردبیل  1396/03/20
 296
عسگر محمودی؛ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دو عنوان کتاب به زبان انگلیسی تالیف و منتشر کرد.
برگزاری مسابقه دارت در خوابگاه واحد اردبیل  1396/03/16
 173
مدیر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری مسابقه دارت بمناسبت هفته خوابگاه ها در بزرگترین خوابگاه دخترانه این واحد دانشگاهی خبر داد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل؛ تاثير عنصر زمان و مكان در مکانیسم اجتهاد از ابداعات امام خمینی(ره) است  1396/03/15
 199
مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و شهدای قیام 15 خرداد با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مسجد این دانشگاه برگزار شد.
فرمانده پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل معرفی شد  1396/03/07
 452
جلسه ای با حضور مسئولان سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل و دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار و اباصلت امیری به عنوان فرمانده پایگاه بسیج شهید مرادی کارکنان این واحد دانشگاهی معرفی شد.
برای سومین بار در کشور، ورکشاپ سازه‌های قیچی‌سان در اردبیل برگزار شد / تكميلي  1396/02/19
 282
ورکشاپ سازه‌هاي تغيير فرم‌پذير و قيچي‌سان براي سومين بار در كشور به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار و تجارب علمي و پژوهشي در اين زمينه به شرکت‌کنندگان ارائه شد.
نمایشگاه دستاوردهای برتر قرآنی، فرهنگی و هنری در واحد اردبیل برگزار شد  1396/02/17
 545
معاون فرهنگی دانشجویی از برپایی نمایشگاه دستاوردهای برتر قرآنی، فرهنگی و هنری واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خبر داد.
اولین استارت آپ گرایند استان، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد  1396/02/17
 229
اولین استارت آپ گرایند استان با حضور امیرحسین فقیهی موسس استارت آپ لحظه نگار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.
اهدای جوایز برندگان مسابقه کتابخوانی « تا قاف کرامت» در واحد اردبیل  1396/02/09
 328
مراسم قرعه کشی و اهدای جوایز برندگان مسابقه کتابخوانی « تا قاف کرامت» در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی واحد اردبیل برگزار شد.
طی حکمی از سوی دکتر ولایتی؛ انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی  1396/02/04
 680
دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، دکتر علی محمد نوریان را به سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
توسط هیات علمی واحد اردبیل کتاب «تدبیر در نرمش قهرمانانه» منتشر شد  1396/02/03
 397
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل کتاب « تدبیر در نرمش قهرمانانه » را منتشر کرد.
کتاب « مباحث کلیدی در روش تحقیق و مقاله نویسی در معماری و شهرسازی » منتشر شد  1396/02/03
 419
کتاب « مباحث کلیدی در روش تحقیق و مقاله نویسی در معماری و شهرسازی » توسط اسلام کرمی؛ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منتشر شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل: 137 نفر در اعتکاف شرکت کردند / گزارش تصویری  1396/01/30
 564
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از حضور 137 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی در اعتکاف امسال خبر داد.
دکتر میرزاده: هدف رسانه های مغرض با دانشگاه، باج گیری و سهم خواهی سیاسی است/ باید نقش دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد مقاومتی برجسته شود  1396/01/29
 311
دکتر میرزاده در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با انتقاد از انتشار اخبار مغرضانه و کذب برخی رسانه ها علیه مدیریت این دانشگاه، تاکید کرد: هدف این رسانه ها باج گیری و سهم خواهی سیاسی است و دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب این جوسازی ها نخواهد شد.
نماینده ریاست دانشگاه در تشکلهای دانشجویی استان اردبیل: انتخابات شورای مرکزی تشکلهای سیاسی، اسلامی برگزار شود  1396/01/28
 434
نماینده ریاست دانشگاه در تشکلهای دانشجویی استان اردبیل در نشست با اعضای شورای مرکزی و دبیران تشکلهای اسلامی، سیاسی دانشجویی بر برگزاری انتخابات شورای مرکزی تشکل ها تاکید کرد.
انتشار کتاب « متون علمی شیمی » در واحد اردبیل  1396/01/28
 355
کتاب «متون علمی شیمی» توسط دکتر وحیده حدیقه رضوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منتشر شد.
عضو هیات علمی واحد اردبیل در زمره یک درصد دانشمندان برتر دنیا  1396/01/27
 630
پروفسور حسین شایقی عضو هیات علمی نیمه وقت واحد اردبیل در زمره یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.
تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی عضو هیات علمی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد / شنيدن تصنيف  1396/01/20
 537
تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی محمد فرهمند، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد.
اولین نشریه انگلیسی زبان واحد اردبیل مجوز نشر گرفت  1395/12/23
 640
مجله Anthropogenic Pollution Journal (APJ) با پیگیری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با تلاش دکتر ابراهیم فتائی مجوز نشر گرفت.