Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از23, گزینه 1 تا20 از448.
تقدیر از عضو هیات علمی واحد اردبیل به عنوان مهندس برتر  1395/12/08
 133
در مراسم تجلیل از مهندسان برتر استان در سال ۱۳۹۵ سازمان نظام مهندسی استان اردبیل، کمال یاوریان از دانشگاه ازاد اسلامی به عنوان مهندس برتر در رشته مهندسی برق مورد تجلیل قرار گرفت.
کتاب مهارت های عمومی مدیران توسط عضو هیات علمی واحد اردبیل منتشر شد  1395/12/08
 60
کتاب مهارت عمومی مدیران تالیف شهرام میرزائی دریانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با همکاری مشترک امیر امینی و بهمن نگاهبان بنابی منتشر شد.
تالیف دو کتاب دانشگاهی توسط استادان مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل  1395/12/08
 81
دو کتاب «مدیریت اداری و مالی در سازمانهای ورزشی» و «اصول و مبانی بازاریابی ورزشی» توسط استادان مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل چاپ و منتشر شد.
چاپ مقاله عضو هیات علمی واحد اردبیل در کتاب پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت  1395/12/07
 68
مقاله عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در کتاب پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با عنوان بررسی نقش و ضرورت توجه به شریعت اسلامی در تبیین الگوی توسعه ایرانی- اسلامی چاپ شد.
معاون پژوهشی و فن آوری واحد اردبیل : دانشجویان دکترای پژوهش محور نقش کلیدی در توسعه دارند  1395/12/04
 119
معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: توجه به مسایل آموزشی و به ویژه پژوهشی دانشجویان دکترای پژوهش محور باعث توسعه دانشگاه و کشور می شود.
دبیر شورای پژوهش و فناوری استان اردبیل: برنامه ریزی های گسترده جهت افزایش درآمدزایی انجام می شود  1395/12/04
 90
بیست و دومین جلسه شورای پژوهش و فن آوری و اعضای کمیته ساهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل درمحل دبیرخانه هیات امنای استان اردبیل با حضور روسای ادارات پژوهش و فناوری و اعضای کمیته ساهای واحدهای دانشگاهی استان تشکیل شد.
واحد اردبیل، مقام اول استارت آپ ویکند گردشگری دانشگاه محقق اردبیلی را کسب کرد  1395/12/04
 362
نماینده دانشگاه آزاد واحد اردبیل مقام اول استارت آپ ویکند گردشگری دانشگاه محقق اردبیلی را کسب کرد.
درخشش دانشجویان واحد اردبیل در نخستین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد آستارا  1395/12/03
 114
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در نخستین دوره از مسابقات ملی رباتیک آزاد آستارا خوش درخشیدند.
نامگذاری بزرگترین مجتمع دانشگاهی واحد اردبیل به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی  1395/11/23
 361
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از نامگذاری بزرگترین مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داد.
حضور متفاوت دانشگاهیان اردبیل در راهپیمایی 22 بهمن/ گزارش تصویری  1395/11/22
 387
کارکنان، استاندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل همراه با دیگر دانشگاهیان استان حضوری متفاوت در راهپیمایی 22 بهمن را به نمایش گذاشتند.
برگزاری جشن انقلاب در واحد اردبیل  1395/11/22
 134
جشن انقلاب در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
در کارگاه آموزشی انقلاب و تمدن سازی نوین اسلامی مطرح شد؛ تمدن سازی نوین اسلامی در جهان معاصر، مرهون انقلاب اسلامی است  1395/11/22
 128
کارگاه آموزشی انقلاب و تمدن سازی نوین اسلامی با حضور اساتید دانشگاه های اردبیل در سالن اجتماعات دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.
رونمایی از تندیس دانشجوی شهید مدافع حرم در واحد اردبیل / گزارش تصویری  1395/11/21
 368
با برگزاری مراسم تجلیل از شهدای مدافع حرم، تندیس شهید هاشم دهقانی نیا دانشجوی مدافع حرم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل رونمایی شد.
معاون رئیس جمهور در واحد اردبیل: بانوان یکی از پایه های مستحکم انقلاب اسلامی است  1395/11/19
 204
معاون رییس جمهور در امور بانوان و خانواده، بانوان را به عنوان یکی از پایه های مستحکم انقلاب اسلامی معرفی کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی روش تحقیق در واحد اردبیل  1395/11/18
 218
کارگاه آموزشی روش تحقیق به همت انجمن علمی،ادبی و هنری دانشگاه و با حضور دانشجویان رشته میکروبیولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل برگزار گردید.
همزمان با سالگرد بازگشت حضرت امام به کشور، مزار شهدای گمنام در واحد اردبیل عطر افشانی شد  1395/11/12
 398
همزمان با سالگرد بازگشت حضرت امام به کشور مزار شهدای گمنام در واحد اردبیل با حضور دانشگاهیان، نظامیان و مسئولان استانی عطر افشانی و گلباران شد.
تولید دسر ارگانیک در واحد اردبیل  1395/11/12
 193
دسر گیاهی بر پایه گندم سیاه ویژه کودکان نوجوانان و همچنین بزرگسالان با حمایت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تولید و به بازار عرضه می شود.
دانشجوی واحد اردبیل انجام داد؛ اهدای مدال نقره جهانی به خانواده شهید مدافع حرم  1395/11/11
 165
محمد داداشی، قهرمان رشته او-اسپورت جهان، مدال نقره مسابقات جهانی ترکیه را به خانواده شهید مدافع حرم، علی آقایی دانش آموخته رشته عمران این واحد دانشگاهی اهدا کرد.
کتاب ‹‹ طراحی داده های عظیم›› در واحد اردبیل ترجمه و منتشر شد  1395/11/10
 239
کتاب ‹‹ طراحی داده های عظیم›› اثر تیم رادار اوریلی، توسط عباس میرزایی عضو هیات علمی واحد اردبیل و با همکاری مشترک امین مهاجر، مجتبی حسینی، علیرضا شیرمرز ترجمه و منتشر شد.
3 محصول دانش بنیان واحد اردبیل درآزاد اكسپو ثبت شد  1395/11/06
 216
معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد اردبیل گفت: مقارن با سال اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش بنیان 3 محصول دانش بنیان واحد بمنظور بازاریابی در سامانه آزاد اکسپو ثبت گردید.