Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از47, گزینه 1 تا20 از934.
دانشجوی سما اردبیل رتبه سوم جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را بدست آورد  1397/08/29
 26
حامد آداک، دانشجوی رشته تربیت بدنی آموزشکده سما اردبیل موفق به کسب رتبه سوم از سی و سومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت در بخش آوایی رشته اذان شد.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل: نگاه نظام به فرهنگ، توسعه گرايانه است  1397/08/29
 38
نشست فرهنگی ظرفیت انقلاب اسلامی و کارآمدی نظام با تبیین فرصت ها، چالش ها و تهدید های فرهنگی در کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.
دکتر اسحاق رسولی: بزرگترین رسالت دانشگاهيان، تداوم ارزش های ایثارگران است  1397/08/27
 51
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: بزرگترین رسالت ما در جامعه تداوم ارزش های ایثارگران است، ارزشهایی که شهدا، بسیجیان و جانبازان برای کسب و حفظ و شکل گیری انها از هست و نیست و جان خود گذشتند.
با معرفی تیم‌ها و ایده‌های برتر ؛ دومین استارتاپ ویکند سما اردبیل به خط پایان رسید  1397/08/26
 48
دومین استارتاپ ویکند سما اردبيل با اعلام تیم‌ها و ایده‌های منتخب به کار خود پایان داد.
اثنی عشری در افتتاحیه دومین استارتاپ سما خبر داد: سه ایده برتر را وارد خط تولید می‌کنیم  1397/08/24
 72
معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل در مراسم افتتاحیه دومين استارتاپ سما از وارد كردن سه ایده برتر به خط تولید خبر داد.
پیام دکتر طهرانچی به کنگره بین‌‏المللی دیابت: دانشگاه آزاد اسلامی در بهبود کیفیت سلامت مردم از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد  1397/08/24
 94
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی به کنگره بین‌‏المللی روز جهانی دیابت، تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با فعالیت‏‌های تحقیقاتی و ترویج بهبود کیفیت سلامت آحاد مردم از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.
رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران ديابتي كشور: ارتقاي سلامت عمومي را مهمترين دستاورد كنگره بين المللي ديابت است  1397/08/23
 108
رئيس انجمن خيريه حمايت از بيماران ديابتي كشور ارتقاي سلامت عمومي را مهمترين دستاورد كنگره بين المللي ديابت معرفي كرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل : افزایش سطح آگاهی از بیماری دیابت هدف از برگزاری هفته ملی دیابت است  1397/08/23
 59
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: از سال 92 هفته ملی دیابت در راستای افزایش آگاهی های عمومی در ارتباط با بیماری دیابت و آشنایی و فراگیری روش های پیشگیری و مقابله با این بیماری برگزار می شود.
نايب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس: فراكسيون حمايت از بيماران ديابتي در مجلس شوراي اسلامي ايجاد شود  1397/08/23
 50
نايب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس در اردبيل به اقدامات مجلس در خصوص بيماري ديابت اشاره كرد و گفت: پيشنهاد مي شود فراكسيون حمايت از بيماران ديابتي در مجلس شوراي اسلامي ايجاد شود تا شاهد حمايت همه جانبه از اين قشر در جامعه باشيم.
پرداخت به حوزه سلامت جزو مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل است  1397/08/23
 81
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: پرداخت به حوزه های سلامت و گردشگری و حل مسائل این دو بخش جزو مسئولیت های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل است.
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابت ایران: 8 ميليون نفر از جمعيت ايران ديابت دارند  1397/08/20
 75
رئیس انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابت ایران گفت: 8 ميليون نفر از جمعيت كشور مبتلا به بيماري ديابت هستند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل خبر داد: برگزاري كنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل  1397/08/20
 77
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل گفت: چهارمین كنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر روزهای 23 تا 24 آبان ماه در این واحد دانشگاهي برگزار مي شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل : كنگره بین المللی روز جهانی دیابت در اردبیل برگزار می شود  1397/08/20
 133
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاري كنگره بین المللی روز جهانی دیابت از 23 تا 25 آبان در اين واحد دانشگاهي خبر داد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل: شاعران با ارزشترین سرمایه جامعه هستند  1397/08/15
 92
رئیس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل اظهار کرد: همه کسانی که در عالم هنر، شعر و فضای روح پرور و روح افزای شعر فعالیت دارند با ارزشترین سرمایه ها برای جامعه هستند.
آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل  1397/08/15
 560
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از آغاز ثبت نام بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت در دو بخش کتبی و شفاهی خبرداد.
دبیرکل مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی: رفتارآمریکا در تضاد با حقوق بشر است  1397/08/14
 84
دبیرکل مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رفتار آمریکا در خصوص اعمال تحريم هاي جديد عليه ايران را در تضاد با حقوق بشر دانست.
شکایت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به دادگاه لاهه در خصوص تحريم هاي آمريكا  1397/08/14
 163
دانشجویان واحد اردبیل ضمن تنظیم شکایت نامه ای به کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد، سازمان عفو بین الملل، سازمان دیدبان حقوق بشر، دادگاه لاهه، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و سفارتخانه های کشورهای غربی خواستار رسیدگی به حقوق ملت شریف ایران شدند.
بیانیه مجمع اسلامی دانشجویان و بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت یوم ا... ۱۳ آبان ماه  1397/08/13
 74
مجمع اسلامی دانشجویان و بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بيانيه اي را به مناسبت یوم ا... ۱۳ آبان ماه در محكوميت اقدامات استكبارانه آمريكا و متحدانش صادر كردند.
پیاده روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل در منطقه گردشگری سوها  1397/08/07
 130
برنامه پیاده روی، توان افزایی و اردویی توسط اعضا کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل و با مشارکت جمعیت هلال احمر شهرستان اردبیل برگزار شد.
مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاكيد كرد: حفظ کرامت و صیانت از آبروی افراد  1397/08/07
 159
مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بر حفظ کرامت و صیانت از آبروی افراد تاكيد كرد.